Jenny is here!


Efter några timmar med arbete på min i vanliga fall lediga onsdag åkte jag iväg och hämtade upp Jennypenny:) Det var nästan 4 månader sen jag vinkade av henne på flygplatsen i Boston men det känns som det var igår.
Vi åkte hem till mig sen gick vi ner på stan och käkade en ceasar sallad på mitt favorit ställe. Tog en sväng in på urbans outfitters sen gick vi hem igen för att hinna till min outdoot fitness class. När vi gjorde några övningar med ett gummiband så fick bandet ett litet stuts och rakt på mina båda ögon, och jag blev helt blind! Synes kom som tur va tillbaka efter ett tag. Men det va riktigt läskitgt, jag känner fortfarande att ögonen känns helt skumma.
Efter träningen tog vi oss en biltur runt här i SB. Köpte med oss lite grönsaker och frukt hem, sen fixade vi oss en guacamole och dippade..
Nu är familjen borta också, SÅ skönt! Finns inget bättre än att få ha huset för sig själv. Imorgon bitt åker vi ner till LA och stannar tills fredag.

hemlängtan


Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag vill hem just nu! Jag förstår inte riktigt hur jag kan sakna tråkiga Örebro när jag bor i paradiset. ? Men jag gör det.
Jag vill sitta på Våghustorget med en glass i handen, jag vill gå på drottninggatan och shoppa, jag vill ta en promenad genom Sörby, jag vill gå ut och dansa på Satin, jag vill sitta hemma i vårat fina kök och äta RIKTIG mat! 
Jag har nog lärt mig uppskatta Örebro lite mer. Fast jag vet hur det kommer bli när jag kommer tillbaka, då vill jag bara dra igen!

Nu har Lina och jag börjat "planera" våran 13:e månad. Vart inte så mycket bestämt, men vi har några idéer på g. Mer om dom senare.



Asher gillar Brittan! Det här roade han sig med en timme idag, haha

Och som sagt IMORGON KOMMER JENNY!!!!

Nattti

monday


Känns tungt, men den här veckan jobbar jag bara till onsdag sen har jag lång helg! För då åker värdfamiljen till DC och jag har huset för mig själv tills på söndag, plus att Jenny kommer på onsdag också. Och på torsdag ska vi på Ellen DeGeneres show, kan veckan bli bättre? :)

Igår va jag på bio meed S och H och såg 17 again med Zac Efron. Och jag säger bara gooooooooooosh vilken läckerbit! Filmen i säg va inge vidare men det gjorde inte så mycket.
Nu ska jag ta med barne till parken!

Will be back soon!

godkväller


Så hur artade sig födelsedags kvällen då ?
Fick sluta tidigare för min värdpappa är så snäll. Han kom hem med blommor och en flaska vodka!
Packade väskan och H kom och hämtade mig och vi åkte hem till henne. Köpt med oss mat och massa vinare. Fixade oss och förpärlade. Sandra och Tanja kom förbi och vi åkte till en annans kompis b-day party. Tog dock slut redan vid 11 när polisen kom. Drog vidare med lite grabbs och hängde i nån lägenhet tills Sabrina deckade. Sen vart det sängen.

  


H ringde och väkte mig halv 8 för tanken var att vi skulle åka iväg på en lektion som höll på från 9-4. Men jag kände att sängen lockade mera så jag stannade kvar och sov till 11. Mycket skönt! Va länge sen jag sov så länge, det behövs ibland. Duschade och gjorde mig iordning sen kom H och hämtade mig och vi åkte downtown. Dans dag var det där nere idag så folk dansade överallt som vi roade oss med några timmar. Åkte hem till henne och tog en promenad. Hamnade på en rätt skum farm mitt bland alla lyxvillor. Så vi gick in där och hälsade på hästarna. Gick tillbaka till hennes place och gjorde i stort sätt ingenting. Började kolla på into the wild, men vi somnade. Har försökt kolla på den förut men då har jag också somnat. Rätt seg fillm.

  


nu väntas greys anatomy! 

20 bast!


Va jag känner mig gammal! Nu vill jag inte bli äldre. Har haft en liten 20 års kris nu ett tag, men nu har det lagt sig. Men nu är man halvvägs till 40, och tänk va snabbt dom här året har gått. Känns som jag va 5 nyss (inte riktigt men nästan), alltså kommer jag vara 40 ganska så snart.. herregud! undra hur liver ser ut då ?

Igår hade jag min första franska lektion. Jag rent ut sagt suger! Tur att jag har Sandra där. Jag har liksom läst franska på högstadiet, och hur mycket kommer man ihåg från det ? inget ! Läraren pratade franska hela tiden, i 2 timmar höll lektionen på och vi fick till och med läxa. blääääää


Ikväll blir det party för hela slanten!


Hur ska jag nånsin kunna åka ifrån mitt lilla charmtroll?




helt slut!


Jag skrev ju som sagt förut att jag tänkte åka ner till stranden. Riktigt så vart det inte, för när jag hade dragit på mig bikinin bestämde det fina vädret sig för att försvinna och istället blev det jätte dimmigt. Men då komma pappa in på skype så vi pratade ett tag. Sen fortsatte jag kolla på desperate housewives som jag somnade till igår kväll. Har sett bättre avsnitt om jag säger så.
Sen åkte jag hem till H en sväng och drack kaffe och pratade skit. Sen vidare till nästa class, som var outdoor fitness. Mycket roligare än den imorse. Vi sprang runt på collegearenan, gjorde armhävningar, situps och sen vart det lite mer som pilates. Men det var kul. Och ingen var över 60, så tack för det! Och efter det åkte jag iväg till gymmet.

Och nu har jag precis tagit mig en välbehövlig dusch.
Fick en p-böter idag också på 30 dollar. Inte så mycket men det skulle min värdpappa ta hand om sa han. Så det va ju snällt. Slapp jag kasta mina pengar i sjön.

Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng med mina morötter och kolla på LOST innan min skönhetssömn.

Natti


First class


Imorse var jag iväg på min första class. Sit and get fit, det var jag och tanterna. Alla va över 60, haha men det va ganska kul ändå. Eftersom det är en adultclass så vad hade jag förväntat mig ?
Nu tänkte jag ta med boken och ipoden och åka ner till stranden tills nästa fitness lektion startar lite senare på eftermiddagen..
Ciao,

hothothot


Temperaturmätaren står just nu på 38 grader! Jag smälter! Ingen energi alls har jag. Det är nästan inte skönt när det är för varmt. Ska snart iväg till doktorn med lillgrabben som har västa hostan! Sen slutar jag, wohoo!
Sen ikväll blir det party för en kompis som fyller 21.

Idag när jag kollade brevlådan hade jag fått TRE brev! Det händer ju inte allt för ofta. Då vart jag på mycket bättre humör! Så tack så mycket farmor, Jenny & Elin (fast elins brev fick jag tydligen inte öppna förens på fredag).

Nu ska jag fortsätta svettas.

morgonpigg


Eller inte..skulle helst bara vilja ligga kvar i sängen. Men det går ju inte, måndag och jobb igen. Mamma har åkt hem, lämnade henne vid flygbussarna igår. Usch det va nästa lika sorligt som vid arlanda i höstas.
Nu vill jag bara hem!! Saknar er alla oerhört mycket.
Igår förövright var det 35 grader och klarblå himmel! Super skönt!

aja det här får bli lite kort, börjar jobba om 2 minuter. Tur att man inte har så långt till jobbet ; )

Lördag.


Morgonen började med ett aupair möte på brandstationen. Brandmännen pratade säkerhet och sen när dom visade oss runt i brandbilarna så fick dom larm och va tvugna att dra. Så då fick mötet sluta och jag och H drog ner till stranden där jag hade släppt av mamma innan mötet. Låg där några timmar tills vi va tillräckligt uppbrända. Åkte hem och fixade till oss lite och åkte ner på stan och käkade italienskt. När vi sitter på uteserveringen kommer en tjej fram och säger att precis innan vi satte oss där satt en i That 70´s show precis där jag satt. Jag kunde fortfarande känns att stolen fortfarande va varmt. Kommer dock inte ihåg hans namn, men det va väl lite fränt!
Efter maten fick jag mega ont i magen så då var det bara att åka hem! Och nu ligger vi här i sängen och ska snart kolla på en film.
Sista kvällen med mamma, imorgon eftermiddag åker hon hem igen. Då blir jag ensam igen, men inte allför länge. För nästa onsdag kommer Jennypenny hit i en vecka! Och då ska värdfamiljen bort så då har vi huset för oss själva + att jag får långhelg! Underbart skönt!

peace

Grand Canyon & Hollywood!


Efter sist så vaknade vi upp i Flagstaff och tittade ut genom fönstret och möttes av snö!! Jippi tänkte vi. Men vi drog på oss dom få varma kläderna vi hade och åkte ut till Grand Canyon, tog ca 2 timmar. När vi kör igenom portarna där man betalar säger tanten att vi inte kommer se nånting för det ligger ett stort moln i hela canyonen! Vart besviken, men när vi kommer fram så ser man visst ganska bra! Man hade ju såklart sett bättre om det hade varit klart. Men men.. Svin kallt var det, och blåste och snöade gjorde det.. Men det va hur coolt som helst! Va bara där i drygt en timme sen gav vi upp. På med värmen i bilen och mot LA. Öken hela vägen och efter 9 timmar var vi framme! puh. Vi räknade ut att hela bilresan den dagen vart 95 mil. Ganska så långt.. Kom fram till Hollywood och checkade in på motellet, somnade ganska tidigt.
Igår vart det uppstigning ganska tidigt som vanligt, inga sovmornar här inte! Köpte med frukost och gick längst Hollywood blvd. Gick runt där några timmar, shoppade och så fick mamma se alla hollywood saker som det bjuds på. Tog bilen och körde runt i Beverly Hills och Bel Air och kollade på alla fina hus. Åkte ner till Santa Monica, käkade en sallads lunch och så blev det lite mer shopping. Har äntligen hittat mig ett par nya flipflop efter att min värdfamilj slarvat bort mina förra.
Tog kustvägen genom Malibu hem, och sen blev det en mexicansk kvällsmat.

Idag är vädret fint så vi tänkte ta en ligga på stranden dag! :)


 

 



Burrrrr!!


Från ett 30 grader varmt Phoenix till ett blåsigt och kallt Flagstaff. Säkert under 10 grader och värsta stormen! Hoppas vädret är bättre i Grand Canyon imorgon!
Fortsatte roadtripen imorse norrut från Phoenix och mot Flagstaff. Naturen är verkligen helt fascinerande, från ett landskap till ett annat hela tiden. Körde av på nån liten väg för att stanna i Sedona, ett litet turistställe mitt ibland massa rödaberg. Riktigt coolt! Stannade där och gick runt lite. Åkte vidare på dom smala vägarna genom bergen och kom ut i Flagstaff där dom betydligt större vägarna kom och vi skulle försöka hitta motellet, men det gick inte så bra. Och fortfarande var vi utan gps. Men med mitt tålamod (som mamma sa) så hittade jag dit och vi checkade in sen vidare till ett mall som vi hade spanat in tidigare, för dom hade nämligen best buy där så vi kunde köpa en ny gps sladd (som vi upptäckte va trasig, därför den inte funkade). Så vi köpte ny sladd och jag köpte en extend hårddisk. Kan ju va bra ifall datorn krashar, vore förjäkla tråkigt om alla bilderna försvann. Gíck lite inne på mallet men det va inte så mycket o ha.

I några veckor har jag haft lite nageltrång på ena stortån, trodde att det skulle försvinna men nu har det blivit riktigt illa! Har jätte ont och det ser för hemskt ut! Nu har jag lindat in tån i alsolsprit och hoppas det kan gå över självmant. Man blir som handikappad, kan inte ens få på mig skor!!
Ciao,


  

  



På motellet i Phoenix, AZ


Ny stad, ny stat. Ligger på ett motell i Phoenix Arizona just nu efter en hel dag i bilen. Efter frukosten i San Diego körde vi ut i ingenstans. Öken öken överallt. Men massa olika öknar för landskapen ändrade på sig hela tiden, lite spännande sådär.. Sen när vi kom till gränsen till Arizona stannade vi till och käkade lunch. Gick ur bilen och möttes av värsta kvava värmen! puh, men det klagar vi inte på för det va rätt skönt! Efter lunchen fick mamma köra lite, så äntligen fick jag vila. annars så är det jag som kör som vet hur det går till här i staterna, mamma är mest rädd! :P Åkte längst den mexicanska gränsen, och vart stoppade av tullen. Även fast vägen inte gick in till mexico. Snubben frågade om vi hade pass med oss, men det hade jag inte ens tänkt tanken att jag skulle ha med mig. Då vart man lite rädd, skulle man inte få åka vidare eller vadå?! Hursomhelst sa han bara att jag måste ha med det nästa gång. Halv vägs tills Phoenix la våran gps av, väldigt spännande. Men vi hittade motellet rätt bra. Åkte ner till downtown som också gick bra, det är i stort sätt bara att följa höghusen, försökte hitta lite shopping där men det gjorde vi inte. En gubbe visade oss till ett annat ställe långt från downtown där det fanns mall och massa annat. Det gick väl inte lika bra. Virrade runt i 2 timmar innan vi kom fram. Men mallet vi hittade va hur stort som helst. Dock inga roliga affärer. Gick runt lite, åt sallad och åkte tillbaka till motellet. Ingen vidare värst stad det här så vi drar vidare imorgonbitti. Bokade precis ett annat motell i Flagstaff, ca 2 tim norrut. Sen onsdag får jag äntligen se Grand Canyon. Woho!


  

  

Love it!


Vilket härlig dag det här har varit. San Diego har blivit min nya favorit stad! Gick upp med tuppen imorse, eller ah mamma gjorde jag låg och sov tills 9 då hon väckte mig. Har ett bagel ställe precis runt hörnet här+ ett starbucks så det blev en frukost där. Sen åkte vi till Balboa Park, en jätte stor park här där bla San Diego Zoo finns. Hur som helst en jätte stor park med massa saker vi underhöll oss med under dagen. Fint väder hade vi så det va underbart! Efter några timmar där tog vi bilen ner till downtown. Tänke gå in på forever21 och köpa lite tröjor till mamma som vi såg igår men alla affärer hade tydligen stängt idag. Så vi köpte med oss lite mat och gick ner mot vattnet. Hamnade i Seaport village, jätte gulligt ställe vid hamnen. Hade picknick och gick runt o tittade bland alla turist grejer. Drog oss där ifrån och hamade på starbucks för andra gången idag, tack o lov för att det inte finns i Sverige för det är alldeles beroendeframkallande. På vägen tillbaka hittade vi en öppen skoaffär och där slank vi in, trots att det såg en aning läskigt ut. Köpte mig iallafall ett par nya vita converse, som är otroligt mycket billiagre att köpa här än hemma. Halva priset! Nu ligger vi här på rummet och gör så lite som möjligt. Mamma läser sin bok som hon är helt fast i. Ska försöka komma iväg hyffsat tidigt imorgon då vi har en 6 timmars bilresa framför oss innan vi är framma i Phoenix.. Där det för övrigt ska vara 30 grader och sol, Woho!! Låter väl helt ok eller?! ;)
Har lagt upp massa bilder på facebook som ni får kolla på!
tjingeling


I San Diego.


Nu är jag och mamsen nere i San Diego. Vi började imorse ganska tidigt, hämtade upp våran lilla kia på flygplatsen sen ut på freewayen. Tog sidådär 3,5 timme, och klarade oss nästan utan trafik hela vägen. Kom in vid halv 1 och incheckningen var vid 3 så vi stanna till i La Jolla som ligger i norra SD. Gick runt o virrade där lite tills vi åkte till motellet som ligger ganska mitt i smeten. Checkade in och sen åkte vi till old town. Gammalt, mexicanskt och väldigt mysigt. Käkade lite mexikansk lunch sen drog vi vidare till downtown. Hittade en shoppingcenter där vi hittade det ena o de andra. Köpte mig ett par sandaler b la. Nu ligger vi här på rummet och kollar TV. Imorgon blir det mer äventyr här i San Diego! 
Jag återkommer, Ciao!


   



   

 


SEMESTER!


Äntligen semester, ända tills nästa måndag! Wohoo. kan ju inte bli så mycket bättre just nu. Bara jag och mamma, ensamma, utan barn och massa andra folk som bor på än. SÅ skönt! Imorgon bitti åker vi ner till San Diego för två dagar. Sen vidare genom öknen och ut till Phoenix i Arizona. Sen vidare uppåt Grand Canyon, men innan där ska vi stanna i en liten stad som heter Sedona. Mina värdföräldrar rekommenderade den. Sen blir det nog ett stopp i Hollywood på vägen tillbaka. Vet inte riktigt hur lång tid det här kommer att ta men vi är väl tillbaka om sisådär en vecka. Har med mig datorn så jag kommer nog ge er en liten update.

GLAD PÅSK!

Bilder från gårdagen




 

   

   




onsdag.


Idag har det varit en riktig trädgårdsdag, men vad gör man inte för sin älskade trädgårdsmamma! Efter att vi kakat upp våran bagel till frukost åkte vi till botaniska trädgården. Gick runt där lite sen hade min värdpappa bokat guidad rundvadring på lotusland, som var en gång ett privat hus med en jätte stor trädgård men nu är det öppet för allmänheten.
Käkade lite snabb lunch innan sen gick vi där i 2 timmar och kollade på alla växter och allt va det nu var. Men det va trevligt trots att jag inte är någon trädgårds fantast! Efter vi var klara där åkte vi till granngatan där Ellen DeGegenres har hus, tänke spana om vi kunde se det eller bara en stor fet grind. Men visst såg man huset! Visade också mamma Operah Winfreys grind, och massa andra stora lyxvillor runt om i Montecito. Sen var det hem för lite jobb på kvällen medans värdföräldrarna skulle ut. Men det va ganska skönt, vi pusslade, åt och kollade shark tale.
nu ska mamma få klia min rygg!
ciao

7 april


Uppstigning som vanligt imorse vid 7, tog mig en skön dusch sen började jag jobba vid 8. Vi tog med barnen till Zoo vid 10. Gick där inne några timmar och kollade på alla djuren o lekte i lekparken. Så skönt att mamma är här och hjälper till, det är inte det lättaste att ta med barnen ut annars.. Åkte hem, fixade lite lunch och sen sov vi alla middag. Och sen va klockan 6 och föräldrarna kom hem. Mamma och jag åkte ner på stan och käkade vegitariska burgare!
Imorgon är jag ledig och jag och mamma ska på nån trädgårdsgrej i Montecito! Hoppas regnet håller sig borta bara!

Vi satt och kollade lite förut hur vi ska göra nästa vecka. Från och med lördag har vi hyrt bil, och tanken va att åka ut till Grand Canyon och vi tittade lite på kartor förut och då tänkte vi att vi kunde åka ner till Phoenix efter Canyon och sen San Diego. Därefter kollade vi vädret, i grand canyon till helgen ska det ligga mellan 30-40 fahrenheit (kallt) och SNÖ! Nej tack! Jag som trodde det var varmt och skönt ute i öknen. Så nu vet jag inte längre.. Jag känner inte direkt för att åka ut till snön, men visste vore det kul att se grand canyon. Men det kan jag ta i sommar!

  

Fick reda på idag att jag festat med Paul Walkers tjej. mohah. Är inte det lite coolt?! Walker bor här i SB ifall ni inte visste det. Min granne Dylan är kompis med hans tjej, Jasmine eller nåt, och Donnie (dylans kompis och heidruns dejt) träffade Paul här om dagen och han hade frågat donnie om han kunde fixa nån hemsida åt han och det tackar man ju inte nej till. Så nästa vecka kommer Paul hem till Donnie och Heidrun ska KANSKE få vara med och jag är ju så avensjuk så jag dör!

Ciao



barnkalas.


Morgonen började med barnkalas för Asher som fyller 3 på tisdag. Kalaset hölls i en park vid stranden, så mamma och jag tog cyklarna dit för familjen hade åkt tidigare och tagit båda bilarna. Käkade krokodil cupcake tårta som min värdmamma hade kämpat med igår. Sen åkte jag och mamma till stranden och hade det skönt. Blåse dock en del. Men vi brände upp oss så fint ändå! Sen åkte vi till ett strandcafé nära mig och käkade lunch/middag, hamburgare o pommes blev det för oss. Åkte hem och mamma hade köpt presenter till familjen som dom fick. Sen tog vi bilen ner på stan, men när vi kom ner så stängde dom flesta affärerna, men han o köpa mig ett linne på levis. Sen vandrade vi bara runt lite. Otroligt skön kväll, brukar kunna bli ganska kyligt på kvällarna men idag va det varmt! Nu har vi legat i sängen o kollat på lite bilder men sängen väntar. Imorgon väntas jobb som vanligt, men bara fram tills fredag sen är det semester en vecka! Gud så skönt det ska bli!!

  


Lördagkväll.


Ännu en solig dag i cali. Mamma och jag köpte med oss frukost imorse och åkte iväg till stranden. Låg där ett par timmar sen kände vi att vi borde inte ligga längre med tanke på hur blek mamma är, haha. Så vi åkte hem, fräschade till oss lite och åkte ner på stan. Gick i lite affärer, jag hittade en super söt klänning på macys som jag köpte. Sen käkade vi middag på mitt favoritställe, naturale café. Nu ligger vi här i sängen och mamma sover nästan, klockan har precis passerat 8. Kul kväll jag kommer att ha! Ne men klart hon är trött, tar ju ett tag med tidsomställningen. Jag får väl underhålla mig med lite LOST. Imorgon är det kalas för Asher kl 10, så ingen sovmorgon då inte!

goodnight


  
 

Nu är mamma här!


All väntan är änligen över, nu har mamma kommit och det känns hur overkligt som helst! Men jag är super glad och det känns underbart att hon är här. Klockan är snart 12 och vi ska försöka komma iväg till stranden så snart som möjligt!
nu väntas duschen, ciao

äntligen fredag!


Mamma ringde mig förut när hon var i New York och sa att det var strul med planet till Cleveland så istället flyger hon till Houston sen LA. Men då missar hon flygbussen vid halv 9 som hon tänkte ta, istället får hon vänta tills 11. Stackars lilla mamsen, och alldeles ensam är hon också. Trött och ont i huvudet hade hon också, men nu är vi som sagt bara några timmar ifrån varann! :)
Bokade Coldplay biljetter imorse och så fixade jag hyrbil tills nästa helg då vi ska ut till bla Grand Canyon. Så fixat o klart! Nu är jag pank, mindre kul.. Men men vad är det o hänga läpp för, nu ska jag njuta av tiden med mamma!

För övrigt har jag äntligen hittat en bra radio kanal, är så jäkla trött på dom amerikanska kanalerna. Dom är värre än RixFM eller megapol. Känns som dom har max 5 låtar dom kör om o om igen. Radiokanalen är iallafall brittisk, dom vet va musik är!
Ne men vi hörs sen, ska checka till barnen !

Coldplay.


Blir irreterad, tittade tidigare idag på biljetter till Coldplay som spelar i LA i juli och då fanns det ståplatser kvar, men nu när jag ska betälla dom så finns det minnsan inga! Finns sittplatser för 100 dollar, är det verkligen värt det?! Ah får kolla imorgon igen nu orkar jag inte!
Idag har det varit segaste dagen, Asher har varit hemma och han har bara varit SÅ jäkla jobbig hela dagen. Lekte alien och kollade på film, vädret ute va pissit o kallt. Drog iväg till gymmet efter jobbet sen hem till Heidrun och käkade kvällsmat och skulle ha kollat på Greys men dom är så jobbiga att dom visar gamla avsnitt ibland nya ibland. Och ikväll blev det ett gammalt. Så det blev att vi satt och kollade på hennes semester bilder och hade allmänt trevligt. Imorgon blir det en barrunda, har inte varit ute och firat att hon fyllt 21 än! Så så blir det, innan jag ska hämta mammsen som kommer med flygbussen :) SOM jag längtar!
Nu måste jag sova innan klockan ringer om några timmar,
Ciao!

april!


Tisdag kvällar är alltid så skönt, när man vet att man är ledig dagen efter jag kan ligga i sängen hur länge jag vill! Egentligen skulle jag ha jobbat på morgonen och kvällen, men nu blir det bara kvällen för annars kommer jag över mina 45 tim. Så skönt, då har jag hela dagen jag kan softa. Förhoppningsvis kan vädret bli bra och jag kan ligga på stranden.

Kvällen förövright blev mycket trevligt. Hämtade upp Selma och vi tog oss en sallad nere på stan, satt där på uteserveringen och hade allmänt mysigt. Tog en liten promenad sen in på en pub o tog några öl. Kom två andra aupairer med manligt sällskap, men vi blev inte så långvariga. Skjutsade hem Selma och nu ligger jag här och lyssnar på A camps nya album. Vet inte riktigt om jag ska tycka det är bra eller inte.

1a april har det blivit också, tiden går så himla fort. Funderar på framtiden och vet inte vad jag ska ta mig till. Jag bli mest bara rädd av att tänka på den. Nu har jag skapat mig en trygghet här och snart ska jag lämna den. Men 4 månader kvar, bara o njuta!

massa kärlek !

  


RSS 2.0