bästa frukosten!


maste nog vara marmelad macka :) och det är precis vad jag äte just nu med en kopp te. Sov hemma hos H inatt. Och jag kan säga att det va inte det roligaste, det kryllar nämligen med stora svarta spindlar här. Helt sjukt hur stora dom är. Lag va livrädd i natt, men somnade tillslut.
Nu jobbar hon och jag väntar pa att mamma ska ringa.
Idag blir det troligtvis en cykel utflykt, om bara solen kunde titta fram! Kan ju glädja er med att ni i Sverige har det mycket varmare och finare än här.

nu ringer mamma! ciao

hallåhallå


Gårdagskvällen vart inte så rolig som jag hoppats på. Sandra kom och hämtade mig och vi åke tillsammans med S & C till en fest som Sandras kille kände. Väl där så var det fullt med gamla människor, och det visade sig att det var en avskedsfest för en tjej som ska åka jorden runt. Men vi stannade och drack smirnoff och vin tills vi blev lite på styret, sen tog vi taxi till downtown. Gick på en club, men det blev i stort sätt bara in o ut. Det va inte mycket o hänga i gran!
Käkade lite pommes sen drog vi hem till Sandras kille och somnade på två röda. Fick sova på en luftmadrass som tappade luften efter en timme. Men det funka rätt bra ändå.
Nu sitter jag hemma igen nyduschad och fräsch. Sandra och jag tänkte gå på bio lite senare, mitt-på-dagen biorna är bäst, bara 6 dollar!



partyparty night


Skypar med Elinpelin and getting ready for tonight.. S kommer och hämtar upp mig om circus en timme.
Och hemlös har jag blivit, min värdpappas föräldrar är här över helgen och ska sova i min säng, såå vet inte riktigt vart jag ska ta vägen inatt. Men jag sa att det var OK så får väl skylla mig själv.
aja msået fixa håret! tjing

22.31


Fick sluta lite tidigare idag, och det är ju alltid lika skönt. Efter att jag släppt av barnen på pappans jobb åkte jag ner på stan och in på urban outfitters. Hittade en jätte söt blommig klänning som jag bara skulle ha !
Hade verkligen tänkt att åka på franskan, men det känndes inge lockande. Så köpte med mat och åkte hem till H. Kollade på so you think you can dance och jonas (serien med the jonas brothers på disney channel, bara föör bra! ha ). Nu är jag hemma, skapligt tidigt och ska snart släcka lampan.
Först ska jag bara fixa lite mer med mitt projekt som jag ska ge till familjen innna jag åker hem :)
seeya

frustrerad


Har äntligen blivit av med mitt virus, men nu funkar inte msn. hur ska jag då kunna kommunicera med folk ?
åhh jag hatar datorer. bara krångel hela tiden!
Laddade ner firefox istället för explorer också, och nu kan jag inte titta på mina serier längre för man måste ladda ner nåt som inte går att ladda ner ens! jag blir tokig! vill rensa datorn och börja om från början med allt. Nån som vet hur man gör?

nog om det, idag är det torsdag, 28e maj. ikväll måste jag ta mig till min franska lektion vare sig jag vill eller inte!
wellwell måste rusa!


kvälls promenix med hunden!










Jobb på min lediga dag!


Det är det värsta som finns! Som jag hade sett fram emot att sova länge med tanke på att helgen gav inte så mycket sömn. Igår kväll sa min värdmamma att jag måste jobba heeeeeela dagen, ända till 5. Blääää på den
Fick mail från cultural care om min flygresa hem, som närmar sig sakta med säkert :) Ska skicka tillbaka vilket datum jag vill åka hem så dom kan boka det. Och jag har bestämt mig att jag åker hem så fort jag är klar med jobbet den 17e augusti. Jag är klar här, och jag har sett det jag vill se och känner mig ganska nöjd.. Hur som helst blir det mellan 18-20e, hoppas jag.

 

Ciao

vegas pics








Mer bilder finns på facebook!

Vegas baby!


Back in Cali efter en superkul helg i Vegas. Åkte upp i fredags eftermiddag, och eftersom det var storhelg och alla ska ut och åka så vart vi fast i trafiken i några timmar. Så det tog 9 timmar att komma dit, skulle ha tagit 5,5. Så det blev inget party när vi kom fram, vi slocknade på engång.
Lördagen låg vi vid poolen några timmar innan vi drog ut på vegas blvd. Otroligt varmt o kvavt o äckligt!! Så vi försökte hålla oss inne på mallen eller på hotellen. På kvällen drog vi ut på en club. En snubbe som vi träffade tidigare på dagen skrev upp oss på VIP listan. Men det va inge vidare där inne, och skoskav hade vi så det blev inge dansa.
Söndagen blev det ligga vid poolen igen. Jobba på brännan lite :) Sen ut på stan för lite shopping. På kvällen gick vi ut med lite grabbs från San Diego. Gambling och margaritas blev det! Mycket trevligt. Kvällen avslutasdes på mcdonalds.
Och hur fint det än är med högklackat så förstår inte jag hur folk kan gå i det utan att få ont! Mina fötter är helt blåslagna, kan knappt gå idag.
Måndagen var det utcheckning vid 11. Så checkade ut sen la vi oss vi poolen. När vi va klara att åka vid 1 så självklart startade inte bilen. Men fick hjälp av en snubbe som tur va. Sen åkte vi till en mack för att tanka, stängde av bilen, och när vi skulle starta den så startade den inte igen! typiskt. Fick hjälp igen. Sen kunde vi äntligen komma därifrån. Straxt när vi kommer utan för vegas så börjar bilköerna! oh herregud. Aldrig sett så mycket bilar. Och köerna va flera mil långa. Smarta som vi var körde vi in på ett outlet för vi såg en starbucks skylt. Tog oss 1,5 tim att köpa kaffet och komma ut därifrån. Och kaffet va inte ens gott. Sen ännu mer bilkö, va hemma 10 timmar senare.
I stora drag, en mycket bra helg! Ska troligtvis tillbaka i juli när S fyller 21! :)

Hoppas ni haft en bra helg !

födelsedagspresent från sweden





'

Jag har världens bästa kompis vid namn Emelie Dahlin och jag saknar henne så himla mycket!
Tack hjärtat, you made my day !

Nu ska jag ner på stan och handla det sista inför vegas. Sen hem till H och hänga där tills det är läggdags. Och imorgon är jag ensam med Asher för bebisen och mamman åker till Mass ikväll och blir borta hela helgen. Det ska bli såååå skönt att bara ha ett barn en hel dag! wohoo!





godmorgon


Torsdag morgon och jag va sååå nära på att få båda barnen, för Asher fick tydligen själv välja imorse om han ville gå till dagiset eller inte. Vilket såklart belv ett nej, men min värdpappa såg min min och försökte övertala  han att åka. Och till slut ändrade han sig och åkte, tack gode gud för det.
A och jag käkade lite frukost, sen badade jag henne och nu sover hon. Måste börja packa inför morgondagen. Hinner nog inte göra det imorgon.
Får se om jag orkar mig iväg till franskan ikväll. Har missat alldeles för många gånger nu. Men jag ser ingen riktigt nån anledning att gå när jag ändå inte kommer få ihop mina credits som jag måste ta, men men tidsfördrift kanske.
Nu ska jag kolla klart på the holiday som jag började kolla på igår. Jag fullkomligt älskar den filmen!
Seya











 

another foggy day


Sitter ihop kurad i soffan med en kopp te i handen. Asher sitter här bredvid och kollar på askungen och bebisen sover. Egentligen ska asher vara på dagis men som vanligt är han sjuk. Hade tänkt mig en lång morgonpromenad men nej, istället är man fast innomhus.
Och nu är jag riktigt trött på den här jäkla dimman som ligger just där jag bor. Åker man ner på stan är det sol o fint, men här nej såklart inte.
have a nice day,


Vilka kap!


Det är nästan tur att jag inte har så mycket pengar för annars hade jag nog varit shoppoholic. Men lite surt är det också, för fick min lön idag och den är redan slut. Ikke bra, och i helgen bär det av till Vegas och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det.. aja hur som helst, igår va tjejerna och jag till Camarillo outlet. Ligger en bit härifrån. Där köpte jag mig på aldo ett par skit snygga höga skor. Och ett hyffsat bra pris, dom va fortfarande dyra, men mycket dyrare i vanliga affären. Så det va guld!
Idag efter jobbet åkte jag och H till en affär som har nästan allt man kan tänka sig. Där hittade jag ett par ralph lauren skor för 30 dollar. Sen hittade jag också ett par andra höga-party-vegas skor :) Så dom fick det bli. Jag kommer verkligen ha problem med min packning sen när dagen är kommen då man ska börja packa ner sitt år i en resväska.
Nej nu är klockan efter 9 och jag ska va isäng tills 10!
Sweet dreams


 


dag 272


Trots bara några timmars sömn och vaknade upp med en baksmälla så har dagen varit bra! Pratade med mamma på morgonkvisten och sen låg jag och drog mig i sängen tills 11. Sen mådde huvudet mycket bättre och jag tog mig en dusch och fick i mig lite frukost. Hämtade upp S och åkte downtown där vi mötte upp H. Började med en härlig ceasarsallad till lunch. Sen gick vi bara och strosade runt i det härliga vädret. Fönstershoppade och satt på en bänk hur länge som helst och kommenterade alla människor som gick förbi. Folk ser ju verkligen för roliga ut här. ujujuj
Klockan 6 började jag jobba, men barnen kom i säng ganska tidigt så jag kunde sitta och titta på lost.
Men nu har jag precis slutat, 5 timmar senare. Ska nog ta och läsa lite i min bok, den mörka ängeln som mamma tog med till mig. Super bra!


  

  


23.43


Den här dagen har varit en sån där jobbig dag och man bara går och väntar på att den ska ta slut men klockan verkar inte vilja gå framåt.
Men som alla andra dagar tog den här arbetsdagen också slut. H kom och hämtade mig och vi åkte ner på stan och köpte med varsin sallad och åkte hem till henne. Hade egentligen franska idag men ville inte missa säsongs avslutningen av greys anatomy, 2 timmars långt avsnitt och riktigt spännande får jag lov o säga. Och eftersom min värdfamilj inte har några kanaler på sin TV så får jag åka hem till H och kolla.
Nej nu måste jag sova! Godnatt



slingning


Efter 3 timmar hos frisören är jag nu ett snäpp närmare mitt mål att få tillbaka den blonda färgen jag hade i somras. Lååång process men jag ska lyckas!
Efter att jag suttit där åkte jag hem och satt barnvakt medans min värdmamma var hos frisören. Sen kom H och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne. Käkade tonfisk och bokade hotell i Vegas nästa helg. Så nu är allt klappat o klart! Memorial weekend (långledig!!) och det kommer bli super!
Nu ska jag sova, så natti gott folk.








rubriklös


Nyduschad efter ett hård gym och pilates pass. Skönt var det. Märks att jag inte tränat på länge, men nu ska jag komma igång igen. Men gymma är nog den absolut tråkigaste träningen som finns!
Nu blir det ett par LOST avsnitt och imorgon är jag ledig så ska försöka sova så längre det bara går. Jag behöver det, jag är helt utsliten.. Men det blir väl att man vaknar vid 7 när famlijen är uppe och gapar och så kan man inte somna om igen.

hörs imorgon!




 

trött!


Har väl inte direkt nåt att skriva om mer än att jag sitter här i soffan och bebisen sover, asher är på dagis och jag själv borde sova lite för mina ögon orkar inte hålla sig uppe längre. Bara sisådär 8.5 tim kvar på arbetsdagen, sen ska jag iväg och köra pilates som jag inte orkat mig iväg på hur längre som helst..
kort inlägg men det händer inte så mycket just nu.
Ciao



godnatt


Nu ligger jag här nedstoppad och redo för att få några timmars sömn. Ska bli otroligt skönt, gick upp med tuppen imorse tack vare att familjen i stort sett skrek utanför min dörren. Dom vet verkligen inte hur man är tyst på mornarna. Det är så otroligt trevligt att vakna upp till ungars skrik varje morgon. hmm.. Fick jobba några timmar mitt på dagen också, och föräldrarna kom hem mer än en timme senare än vad dom sa. Sånt blir man bara för störd på! 
Åkte hem till H och gjorde mackor med tonfiskröra på och kollade på Notting Hill. Sen kom S och sällskapade oss. Kollade på Desperate och hade det trevligt. Planerar en fylle-weekend i Vegas om två veckor! :) wohoo

Nej nu rullar klockan iväg, Natti (godmorgon för er del)  

pics


   

  

  

lördagmorgon.


Blev mer öl än tänkt igår så nu mår jag sådär. Men gårdagen va kul :) Satt hemma hos Sabrina och förfestade lite sen vidare till en bqq fest, sen vidare ner på stan där jag bestämde mig för att det var dags att åka hem och sova.
Klockan är nu 8,30 och jag ska alldeles straxt åka ner till LA och träffa Elin! :)

hoppas ni har en bra dag för det ska jag ha!
Ciao,


 

Varmt!


Vet inte om det beror på att det brinner i hela bergen eller om det bara är varmt. Svårt att säga, varmt är det iallafall.
Sov jätte dåligt inatt på grund av att jag låg och svettade sönder. Och klockan 8 gav jag upp och la mig och kollade på lost. Min lediga dag idag och då kan man ju få ligga i sängen med datorn i knät hur länge jag vill. Skypade lite med Elin och vi ska träffas nere i LA på lördag. Så det ska såklart bli kul, vi ska på universal studios. Har visserligen redan varit där men det va så himla roligt så det gör jag gärna igen :)
Tog mig till slut upp och tog mig en lång dusch och fixade lunch. Tog med mig boken ut i solen men det var alldeles för varmt då blev det one tree hill i sängen istället.
Mötte upp Sandra i en park där hon var och lekte med sina värdbarn. Sen åkte vi hem till henne och väntade på att hon skulle sluta. Åkte ner på stan där emellan också och inga trafikljus fungerade (pga branden) och värsta trafiken. Herrgud säger jag bara, trodde aldrig vi skulle komma ut. När Sandra fick sluta åkte vi hem till Tanja och kollade på nyheterna och försökte planera in lite smågrejs innan vi alla åker hem.. Åkte sen downtown för att få en närmare titt på elden men vi såg inte så bra. Det slutades iallafall med att vi hamnade på subway.

  

 









 


Brand!


Slut med gnällandet! Jag har det hur bra som helst här och jag vill egentligen inte hem! punk slut. Grejen är bara att jag inte vill vara aupair, annars är livet hur bra som helst här. Nu ska jag njuta dom sista 3 månaderna. Och jag och Jenny ska börja planera en Hawaii resa med våra vunna flygbiljetter :) wehoooo
 
Sen sist jag skrev har vi inte gjort så mycket. aa vi va ju ute i lördags. Har saknat utgångarna med Jenny. Kul var det, men vissa av oss fick för många shottar :P
Dom andra dagarna vart det lugnt, idag åkte hon hem till sitt Boston..

Förövrigt så har det börjat brinna här igen. Rök och det stinker överallt! Va ute och liten snabbis och det lutar som om jag har suttit och grillat korv i skogen i några timmar. Mumma!
aja men det är ju vardagsmat här. Min värdpappa berättade att vissa träd här är gjorda för att brinna. Det är ju lite märkligt, varför bygger man då en stad där det är jätte risk för brand?

 

Vill hem!


Jag vill inget helre just nu! vill spola fram tiden till augusti, eller varför inte spola tillbaka den några år! det vore great
Jag vill inte bli vuxen!!!

men nu ska jag och jenny ha en kul utekväll, tar tag i allt när jag har kraft över.

Ellen is the best!


Torsdagen vart inte riktigt vad vi hade tänkt oss.
Åkte ner till LA för Ellen Degeneres show tidigt i torsdags. Jätte lång väntan och vi som hela tiden trott att Ryan Reynolds skulle vara där fick veta att Matthew McConaughey skulle komma! Då kan jag säga att alla tjejer skrek som jag vet inte vad. Hur som helst showen satte igång några timmar senare och Ellen är hur skön som helst! Matthew va snygg men inte som på alla bilderna man ser eller filmerna. Vi visste heller inte att det var Ellens 1000e show. Såååå hon va extra generös, först fick vi en Ellen bok med bilder genom alla åren. Sen säger hon att vi ska få två flygbiljetter till VART vi vill i hela USA! Sen får vi en resväska, och till slut två biljetter till disneyland. VAR! Är inte det helt sjukt ? Alla i hela publiken fick alltså det här. Jag och Jenny höll på och dö, och vi har nog fortfarande inte fattat! Allt av ett värde av 2000 dollar. Inte illa pinkat. Tur att vi åkte ner just den här dagen.
Efter showen åkte vi och checkade in på hostlet och sen till Hollywood.


Fredagen igår åkte vi till disneyland! Och det kan man ju bara tacka Ellen för. Hade aldrig åkt dit annars för biljetterna är snor dyra! Men det var kul, åkte lite karuseller och bara gick  runt o strosade. Efter en hel dag där åkte vi tillbaka till SB.

Nu har vi precis fått i oss lite frukost och ska snart ta oss till stranden, om vädret håller i sig!

Ciao!

 



 


RSS 2.0