Städerska?


Ibland känns det som jag är familjens städerska. Den här dagen har förutom att ta hand om ungarna gått åt till att städa, diska och tvätta. På måndagarna brukar det se ut som en svinstia här efter helgen, men idag var det värre en vanligt. Jag kan ju egentligen bara låta bli men jag får krupp när det är stökigt!
Kom iväg till gymmet efter jobbet trots att min kropp hellre ville ligga i sängen. Jag är ganska stolt över mig själv att jag ens lyckas ta mig iväg så mycket som jag gör. Hemma i sörby bodde jag nästan granne med gymmet och då tog latheten över och jag kom ytterst sällan iväg. Men här måste jag ta bilen och åka ända ner på stan vilket är mycket längre. Har fått lite motivation kanske..

ne nu ska jag försöka komma i säng tidigt. I går lyckades jag somna vid 9. Fast ju mer man sover desto tröttare blir man ju, så jag vet egentligen inte varför jag ska somna tidigt ?!
aja vi hörs

Weekend med Elin


I fredags kväll kom Elin på besök som vart nere i LA under veckan. Jätte kul att se henne igen.
Vi åkte senare hem till H där vi gjorde oss iordning och började förfesta. Sen vidare till en 80´s birthdayparty för Alex.
Mycket folk, stort hus, pool, alcohol, galna människor aaa det va kul. Avslutade kvällen på donkan.
Sov hyffsat länge dagen därpå. Åkte ner på stan och käkade frukost/lunch på ett pasta ställe. Sen vidare till beachen där vi låg tills vi brände sönder oss, nästan iallafall. Hem igen och då var det bara påt igen. Party kläder på och Elin lyckades köpa alkohol. Tog oss en promenix till förfesten, sen limmo till en club.
Även den här kvällen avlutades med skräpmat, men den här gången korv med bröd.
Klockan 6 imorse ringde klockan för jag skulle skjutsa Elin till tågstationen. Som en zombie skjutsade jag henne och tillbaka till sängen och lyckades sova till 11.
S kom och hämtade mig och vi åkte ner på stan och käkade frozen yoghurt och sen kom T och vi åkte till en kompis nya hus och hade BBQ. Några timmar senare med massa mat i magarna åkte vi hem och nu har jag suttit ute i solen lite. 



Ciao !

The King Of Pop is Dead!






Trodde dom skämtade på radion när dom sa att Michael Jackson dött (varför dom nu skulle vilja skämta om nåt sånt vet jag inte men). Sant är det ju iallafall, tragiskt nog !

aja ska hoppa in i duschen och tvätta bort svettlukten efter gymmet. byebye

Pain!


Nu har min mage vart helt sjuk i flera dagar och jag fick ingen sömn inatt för att jag svettades som en tok och kände mig bara jätte jätte sjuk. Och den är fortfarande inte bra, hoppas bara det inte blir sämre för på fredag kommer Elin :)
Och då måste jag vara i toppenform helt enkelt.

Har haft födelsedagskalas här hemma för bebisen som blev 1 idag, finns ingen sötare än hon. Kan inte fatta att hon redan är 1. Kommer ihåg första gången jag skulle hålla i henne och hon va drygt 2 månader och jag va livrädd att jag skulle ha sönder eller tappa henne. Är så otroligt glad att fått vara med o se hennes första år, hur hon har vuxit till en person och inte bara den där lilla bebisen som sover o äter.

ne ska kolla vidare på Bourne identity som jag somnade till igår kväll.
so long suckers

  

Shoppoholic?


Jag tror nästan det, och jag som skulle hålla i pengarna nu dom sista veckorna så jag har lite att leva på när jag kommer hem. Fick lön igår och dom är redan slut, inte för att lönen är så mycket att hurra för. Köpte mig iallafall ett par jeans för pengarna, är inte hundra på om jag vill ha dom. Har letat efter ett par ljusa jeans hur länge som helst, och nu har jag äntligen hittat dom. aaa det visar sig, ska prova dom imorgon med lite skor o se hur det ser ut. 

Nu ska jag leta på nån bra film. 

 

Förändringar


Ja det är väl både på gott o ont. Under dom här snart 10 månaderna har jag ändrat utseende hur mycket som helst. Har haft trehundra hårfärger, tack vare deras jäkla klorvatten som missfärgar håret hela tiden. Jaa och sen har vi ju stilarna, har precis gått igenom massa kort för några månader sen och jag fattar inte hur jag kunde ha på mig vissa saker. Och då var det ändå bara några månader sen, och så ska vi ju inte glömma bort vikten. För den har ju ändrats en del.
Jag samlade iallafall ihop lite bilder.





...och sa har vi det senaste.



The proposal


Så här mycket sol som jag haft det här året har min kropp aldrig fått, så många gånger som jag bränt upp mig. Jag kommer väl se ut som 60 när jag är 30. Men man vill ju ändå va fräscht brun, iallafall jag. När jag är blek känner jag mig bara sjuk och äcklig.
Idag har jag iallafall bränt upp låren och bröstet. Brännan på bröstet är helt flammigt för jag glömde tydligen smörja in överallt. Snyggt jobbat ! Efter några timmar på stranden bjöd H mig på lunch, en sallad blev det. Sen köpte vi med oss efterrätt och gick o såg The proposal så bio. En toppen film! Rätt förutsägbar som alla andra kärleksfilmer, men helt klart värd att se. Ryan Reynolds är ju med så bara det säger väl ganska mycket. Efter bion strosade vi runt på stan.
Sen åkte vi upp till mig för att gå på jakt efter Paul Walkers hus. Fick reda på här om dagen att han bor i mitt område och min granne sa vägens namn men vägrade säga numret på huset. Han är bästa kompis med Paul´s tjej, och vill väl inte att vi ska bli värsta stalkersarna. Han berättade också hur dom träffades vilket jag tyckte va rätt cool, så här var det: Dom åkte på samma flyg från Hawaii, hon satt några rader bakom han. Sen såg väl hon att han satt där och gick fram och gav han hennes telefon nummer. Och han ringde några dagar senare. Och nu har dom vart tillsammans i 3 år. Rätt coolt.
Kvällen avslutades med Starbucks.
Nu är familjen tillbaka igen och imorgon är det vardag igen. Blä på det !
Men bara 59 dagar kvar hih

natthi


Sommar parad.


Gårdags kvällen blev en göra-iordningssig-förfest hos mig. Sen kom C och S med en limmo och hämtade upp oss. Jätte kul att se S igen som böt familj för några månader sen och flyttade till östkusten. Men vart inte så långvarig och flyttade tillbaka till väst till SF, men är nu klar med sitt aupair år och är här och hälsar på en vecka. Hamnade på en förfest med samma folk som förre helgen. Kul var det ! När klockan närmade sig 11 åkte vi ner på stan. Men väl nere så mådde inte alla av oss så jätte bra. Det är som vanligt, ska alltid vara nån som deckar innan vi ens kommer ut. Helt otroligt. However vi åkte hem med T till en kompis så fick hon ligga o sova där, men jag och H kände oss inte jätte sugna på att gå ut länge, så vi gick hem till min granne och låg där och snacka tills det va läggdags.Upp vid 6 för H skulle hem o jobba. Försökte somna om men det gick inge vidare. Gav upp och gjorde iordning en kopp te och en bagel.

 Sen idag så var det summer solstice parade downtown. Hämtade upp S och vi åkte ner på stan, försökte förjäves hitta parkering, tog hundra men sen hittade vi en iaf. Köpte med oss en ceasar sallad och satte oss på vägkanten och kollade på paraden som aldrig verkade ta slut. Mötte upp lite annat folk och glassade runt bland Santa Barbarabefolkningen.
Ikväll var det tänkt ännu en utgång men jag skippar det. Ska hem till H och ha en mysar kväll istället.

   

Midsommar.



Tänke bara önska en trevlig midsommar ! Det är inget som firas här men hoppa ni där hemma får en trevlig dag.

långhelg !


Yees då var det äntligen slut på den här jobbar veckan och nu väntas en lång helg och jag har huset för mig själv tills söndag.
Efter jobbet åkte jag upp till H och vi tog oss en promenad i den sköna kvällsvärmen. Va ute i säkert två timmar. Men det blev en del stanna o ta kort.
Imorgon har jag tid hos frisören kl 10.30. Ska försöka o komma upp tidigt och ta mig en promenix. Måste ändå iväg till hamnen och hämta bilden.
gonatt (godmorgon för er där hemma)

 

Hipp hipp hurrra!!


   

Idag är det inte vilken dag som helst, det är Jennypenny´s 20:e födelsedag !
Ett stort Grattis till min älskade kusin! : )

the new dresses



 

what a great day.


Efter min spring/powerwalk runda imorse så cyklade jag ner till stranden här hos mig. Senare kom H och vi låg där tills vi vart tomatröda. Ohja, min rygg ser förskräcklig ut. Jag tycker ju att jag borde ha lärt mig att smöja mig vid det här laget, men inte. Nästa gång ska jag smörja varenda lite vrå på kroppen! Sen drog vi ner på stan och käkade frozen yoghurt och sen blev det lite shopping för min del. Köpte två sommarklänningar och ett par korta ljusa shorts. Sen hittade jag äntligen nya pärl örhängen. Mina gick sönder för några månader sen och jag har letat som en tok, och äntligen hittade jag dom!
Sen när pengarna va slut så gick vi upp och ner på huvudgatan tills magarna kurrade igen, och då blev det vegitariska burgare på favorit stället.
Nu är det bara en jobbar dag kvar sen har jag långhelg, och jag har huset för mig själv hela helgen och det ska bli såååå jädrans skönt !


   


Ciao

ut och springa, inte ut och springa?


Ja det är morgones dilemma. Jag borde verkligen det eftersom det inte vart nån träning igår kväll, men troligtvis kommer det bli gymmet ikväll. Men det kan ju va skönt att komma ut lite såhär på morgonkvisten. Det är ju så mycket skönare att springa ute än att sprina på löpbanden på gymmet.
ach det får bli en runda, annars blir jag fast här i några timmar.


inställd pilates


Ännu en tisdag kväll och ja behöver inte gå upp klockan 7 för att jobba imorgon. Nej nej imrogon ska jag sova länge sen ligga på stranden hela dagen! Så jädrar om mamman säger att hon behöver mig imorn.
Imorse var jag och bebisen iväg till K-mart för att jag tänkte jag skulle handla lite behövliga grejer. Men när jag kommer dit så har jag helt glömt bort va det egentligen var jag skulle ha. Men det blev balsam och nagelfilar. Hämtade A vid lunch och vi åkte hem och kollade på high school musical 3. Vore inte livet rätt underbart om allt var som en musikal ? Jo det skulle jag tycka, + att alla killar kan ju gärna få se ut som Zac Efron ,hah
Efter att jag slutat kom H och hämtade upp mig för ett pilates pass på gymmet. När vi väl satt där på våra pilates mattor kom dom och sa att det va inställt. Så istället gick vi och käkade pasta.
Nu ligger jag här laddat med en påse lakrishjul och filmen new in town.

hörs imorgon


trött !


Färdig duschad och pyjamasen på. Ikväll ska jag i säng tidigt, så är det bara. Igår kväll kunde jag inte slita mig från bachelorette som jag har börjat titta på eftersom alla andra mina serier har uppehåll. Ah så det vart alldeles för sent och idag har jag somnat hur många gånger som helst under arbetstid.



natti

happy !


20e augusti kl 15:55 landar jag på Arlanda !




söndag



   

 

Bilder säger mer än tusen ord. Så jag orkar inte skriva så mycket om dagen. Men den har varit varm o skön!
Nu ska jag sussa


halva resan bokat!


Nu är jag så gott som hemma snart. Flyget från LA-NYC är bokat! 19 augusti startar jag min resa back to Sweden.
Imorgon fixar jag resten. Nu väntas duschen sen ut i solen!

Byebye

300 dagar in the states


Helt otroligt. Det trodde ni aldrig va? !

Så om gårdagen, som va helt crazy !
S kom och hämtade mig och vi mötte upp H och T för att köpa alkohol. Åkte hem till H och fixade oss och drack vin.
Alldeles för mycket. Åkte till en mojito förfest med massa latino folk.
Sen ner på stan och till en club. Där tog kvällen slut för H som deckade i bilen. Så vi andra gick in på cluben med våra fake IDn. höh
Va där till stängning sen blev det korv med bröd! Vi alla åkte hem till H och sov och jag fick den absolut oskönaste sovplatsen på en jätte konstig fåtölj. Sov några timmar sen var det uppstigning för aupair möte. Med värsta huvudvärken pallade vi oss dit och käkade lite kakor och sen åkte vi hem.
Och självklart så är beach väder idag när man mår som man förtjänar.
Ska försöka sova lite till.
Bilder kommer!

Ciao

Utgång!


Finns inte så mycket att skriva längre, dagarna rullar på som vanligt. Samma sak varje dag.
Idag har mina vänninor och våra värdbarn varit i parken i flera timmar. Helt slut är jag! Får springa som en galning efter barnen.
Ikväll ska vi ut! Yes, och det är äntligen fredag. Känns som det är fredag var i varannan dag. Men det är ju inget negativt med det. Halv 6 kommer en nanny och tar över, mina värdföräldrar jobbar sent idag.. Sen kommer S och hämtar mig och vi ska åka och köpa alkohol för kvällen. Sen hem till H och fixa iordning oss. Vi är bjudna hem till en Mojito förfest, kan bli kul !
Hoppas ni har en bra fredag kväll.

21.56


som alla andra dagar fick den även den här dagen ett slut.
Efter sist, så blev det en kaffe på starbucks med H. Satt på uteserveringen och njöt av det varma vädret, dock ingen sol men det va super skönt ändå. Efter det åkte vi ner på stan och tog en frozen yoghurt ! Satt och kollade på folk i några timmar, sen vid 6 mötte jag upp T och S och vi gick till Cali pasta. Där blev det såklart spagetti & köttfärssås, och vitlöksbröd på köpet! Med fulla magar vandrade vi runt på stan lite. Gick till S frisör och beställde tid åt mig. Min frisör är så jäkla dyr så har inte råd att gå där längre. Så nästa fredag ska jag fortsätta min blondin-process.
Va hemma skapligt tidigt, Josefine skickade en CV mall så nu har jag skrivit mitt eget som jag tänkte skicka ut lite varstans så fort som möjligt. TACK Josefine !

    

Wednesday !


Vilken härlig sömn jag haft inatt. Vaknade inte en ända gång och sov till halv 10, och då vaknade jag helt av mig själv inte av barnen. Tog min en låång dusch och sen tog jag cykeln ner till parken där T och S var med deras värdbarn.
Satt där en timme sen hem och trodde pappa skulle vara inne på skype, men det var han ju inte. Men nu har jag skypat med Elin ett tag och vi ska antingen ses om en eller två helger! :) Och nu väntar jag på att H ska bli ledig från jobbet så vi kan åka ut en sväng.. Ikväll blir det ut och käka pasta med S och T. Mums! Som jag har längtat efter spagetti o köttfärssås.
ha en bra dag

 

Seven pounds,


Såja, nu är läsarna tillbaka. Eller så är det mamma som går in och läser trehundra gånger (?)
Har precis kollat på Seven pounds, riktigt bra. Hade jag inte förväntat mig.
Imorgon är jag ledig! WOHO Onsdagar ska egentligen vara min lediga dag men nu har jag jobbat jätte många onsdagar i rad men inte morgon! Hoppas vädret blir någolunda annars kommer det bli en sängliggardag, vilket jag inte riktigt känner för.
 
Goodnight


09.45


Tvättmaskinen laddat, diskmasinen igång blöja bytt och nu ska jag bara sitta här i soffan för min magvärk vägrar gå över!
Ska göra mig lite camomill te för det hjälpte lite igår kväll. Det är baaara tisdag än så länge! Sega dagar nu förtiden.
aja ska kika lite på flygbiljetter nu. Har hittat några riktigt billiga :)

ciao

magkramp!


Just nu kan jag inte röra mig så ont har jag, vill att mamma ska vara här och ta hand om mig.
Men mamma är på andra sidan jorden så jag får klara mig själv. Blä jag är trött på att ta hand om mig själv.
Nu ska jag läsa Vogue innan jag slår på one tree hill!


lyckad kväll!



Bästa filmen jag sett på ett bra tag, the hangover. Och Bradley Cooper är ju så jäkla snygg!


Så kvällen blev lyckad med två förfestar och sen krogen. Efter stängning blev det donkan och sen hem till H och somnade bland spindlarna.
Vaknade vid halv 11, förflyttade oss till soffan där vi låg några timmar. Sen orkade vi äntligen oss ner till affären och köpte med djupfrystmat, ha. Kollade på what happens in vegas och he´s just not that into you. Slappar söndag helt enkelt..

  
    

Partyyyyyyyyyyyy


Sitter hemma hos H och har fatt i mig nagra glas vin. Snart bär vi vidare till en förfest sen ut! Wohooo
have a good night



godmorgon världen


gårdagskvällen var tänkt att det skulle bli party, men ingen va direkt sugen. vilket va rätt skönt för jag vet inte hur länge sen det var vi hade en vit helg. vet ioch för sig inte hur den här kvällen kommer att bli, men troligtvis lugn. Eftersom skolan är slut så drar alla studenter hem eller ut på andra äventyr. Så det finns inte många kvar här.. Bara vi stackars aupairer som måste jobba hela sommaren.
Åkte hem till H igår kväll efter lite övervägande om jag skulle stanna hemma i sängen eller inte. Höll henne sällskap medans hon jobbade.

Idag ska vi på bio och se hangover, som vi har väntat! Hoppas den är lika som som trailern.

Ciao

5 juni


Ett helt år sen studenten! Idag var det nästa kull att gå ut och känns den otroliga lyckan som man kände! Kollade studentbilderna på na förut och det gav mig ståpäls rent ut sagt !
det va tider det...
tillbaka till verkligheten
jag är riktigt sur på culturale care (har ni tänkt åka som aupair med dom, gör inte det!), tar jag inte mina credits så måste jag betala min flygbiljett hem själv. Och det har dom aldrig nämnt nånting om. Så nu är jag piss på dom ! Vill bara hem!

nej jag har ingen lust att skriva nåt mer. måste styra upp kvällen!


  
 
5 juni -08

datalös


Tänkte bara säga att jag lämnat in min data hos en snubbe som rensar den fran alla virus o skit!
Tva dagar utan dator och jag känner mig helt handikappad. Sitter hemma hos H nu.
Förhoppningsvis är datorn klar imorgon, sa hörs da!

tschüs !

tisdag.


Imorse åkte jag och bebisen iväg till Zoo och träffade H och hennes barn. Gick runt där till 12 sen var det dags att hämta Asher sen hem för lunch. På eftermiddagen åkte vi till en park och äntligen tittade solen fram lite. Det har ju som sagt inte varit sol här på 3 veckor och jag överdriver inte. Klimatet här är hel knäppt.. Efter jobbet drog jag iväg till gymmet på ett pilates pass och lite vanlig träning efter det. Super skönt! Nu ligger jag nyduschad och nerkrypen trots att jag har sovmorgon till 10 imorgon. SKa egentligen inte jobba alls eftersom det är onsdag, men nu kommer det bli så här ett tag. Vilket rent ut sagt suger. Jag klarar inte av barnen 5 dagar i rad, det är så skönt att ha den där lediga onsdagen så man kan rensa hjärnan lite.

nej nu ska jag fortsätta med mitt, hej

another day in paradise



Den här bloggen är ju faktiskt om mig och mitt liv så då är det okej med lite egobilder.
Försökte komma igång med att skriva ett CV som jag har tänkt på ett bra tag nu. Efter första meningen vart det tvär stopp. Jag kommer inte alls ihåg hur man skiver ett, har ju trots allt inte skrivit överdriviet många i mitt liv. Men sökte upp lite mallar på nätet så ska köra igång imorgon. Nu har jag skickat in mitt hemresedatum till cultural care, så inom 3 veckor ska det vara bokat! Pratade med min värdpappa om min flygbiljett som jag fick av Ellen DeGeneres,  dom ska fixa så jag får en lång ledig helg. Biljetten måste bokas innan fredag, så lite brådis. Och det känns ju lite onödigt att inte utnyttja den. Så hoppas hoppas det ordnar sig så jag kan boka mig nåt trevligt. Miami kanske inte vore helt fel nu i detta urtråkiga väder som vi har! urk!

natti


framtidsplaner


London? Australien? Hemma? Göteborg? Tågluffa? Volontära?
Kan nån bara bestämma åt mig vad jag ska göra?! För jag vet verkligen inte!

Det är skrämmande att jag bara har 2,5 månad kvar här.. Fast tänker man att det är en heeeeel sommar
så känns det väldigt länge, men det är ju inte det. En sommar går fort.

mini semestern över


Den här helgen har verkligen känts som en liten minisemester då jag inte bott hemma på hela helgen. Rätt skönt faktiskt, komma bort lite fast man ändå är på hemma plan. Men nu ligger jag här i min mysiga säng och är helt död. Trots att jag inte gjort ett skit av dagen.
Satt under en filt hemma hos H och frös till 3. Sen bestämde vi oss för att vi kunde ju inte sitta där hela dagen så vi åkte ner på stan. Gick in i två affär sen gav vi upp och åkte till mat affärer och köpte med oss ingredienser till middagen. T kom förbi och vi fixade mat. Tyskt hade dom fått bestämma, men det vart rätt gott. Efter maten kollade vi på ett naturprogram där dom berättade vilken stor riskzon Santa Barbara är i för jordbävningar och tsunamier, känns bra.

nu ska jag sova! natti

RSS 2.0