namnsdag.


idag är det elin, 31 juli. inte för jag bryr mig särskillt mycket. imorgon är det augusti. Augusi!!!! vart tog juni juli vägen ?
och alla andra månader också för den delen. känns som om det här året har spolats fram. pratade med kusin Jenny förut, hon är klar med sitt aupair år och är nu på semester i San Diego innan hon åker hem till sve på tisdag. det känns som det va inte så länge sen vi hade avskedsmiddag hemma hos henne med släkten. och nu är året snartsnart över.
skrämmande fast också väldigt skönt. ska bli skönt att ta tag i mitt liv. fast först ska jag ha lite semester. mamma (HA)ska få ta hand om mig och jag ska inte gör nånting ! bara vara..

nu är det bara 4 timmar kvar tills jag tar helg. och jag är så himla uttråkad för jag vet inte vad jag ska hitta på med bebisen. hon hade sig ett 3 timmar nap förut, så jag han att se klart på säsong 5 på lost. och nu måste jag vänta tills 2010 på fortsättningen. iallafall hon kommer ju inte sova någe mer så jag måste hitta på nåt. .

Ikväll är det utgång som gäller. jag är pepp !



min onsdag.


Det blev inte alls nån åka ner till LA dag. för när klockan ringde imorse va jag så sjukt trött. så jag orkade helt enkelt inte.
Men Sandra klarade sig bra utan mitt stöt, nu har hon modellkontrakt :) blir så stolt !
Såå jaa, jag låg i sängen till klockan 1. sov inte, jag kollade på finalen av bachelorette ha! så otroligt spännande :P
skypade lite med elin också. sen tänkte jag att det var dags att ta tag i dagen. så åkte ner på stan.. har gjort mig en lista på saker som jag bara måste köpa innan jag åker hem. och nu kan jag stryka victoria secret bh. för det köpte jag, nästan 400 spänn för en bh! men det är det värt, för dom är så sköna.
köpte med mig cupcake och åkte till en tennisclub och träffade H och hennes barn. när hon hade slutat blev det pasta sen hem till henne där vi båda somnade i soffan.

Ciao
 

00.07


ännu en dag över. imorgon är det exakt 3 veckor tills jag är på väg hemåt. 3 veckor !!! jag fattar ingenting.. det känns bara konstigt.
Dagen idag har spenderas med bebisen, S och hennes barn. kvällen spenderades hemma hos S. vi köpte med oss pizza och kollade film.
nu har jag precis kommit hem och ska sova. när jag tog av mig byxorna förut trillade en tvestjärt ut. Så vidrigt, då har den krypit omkring där inne hela vägen hem från henne. byxorna hade jag hängt ute hos henne för dom va helt dyngsura. så då hade den jäkeln krypit in där. blä jag hatar dom!

imorgon ska jag sällskapa S ner till LA. hon ska nämligen på flera intervjuer för olika modellargenturer.
och jag är ju ledig så då tänkte jag att jag kan ju följa med som support.
nu blir det sängen, ciao

    

vilken bra jobbardag


har ju som sagt bara bebisen den här veckan, så imorse kom S och hennes värdbarn över. Vi lekte och kollade film. Jag somnade till lite i soffan medans dom tittade på den lilla sjöjungfrun. Ibland är nog det här det bästa jobbet. Man får betalt för att inte göra nånting. nu är det ju inte alltid så här slappt o skönt, tyävrr. På eftermiddagen åkte jag och bebisen till starbucks och tog en kaffe. sen framkallade jag alla mina bilder till scrapbooken. så nu ska jag fortsätta klippa och klistra. har redan hunnit med ganska mycket idag, så det här blir klart snabbt, trodde jag knappt skulle hinna.

har tränat på gymmet för första gången på 3 veckor också., hurra. äntligen pallra jag mig dit. måste passa på nu den sista veckan innan gymkortet går ut.
För det är ju redan augusi nästa vecka, vart tusan tar månaderna vägen?

nej nu ska jag pyssla. ciaociao!

22.07


Sitter och laddar upp bilder på facebook, men det tar ju tusen år! så kan ju passa på och skriva här medans det laddas.
Åt en sandwitch lunch med Sandra & Sabrina, sen vandrade vi runt lite på stan. Tog en kaffe och sånt där som man bara måste när man går downtown. Släppte av Sabrina hos henne för hon skulle jobba senare, och jag och Sandra åkte hem till mig och skrattade åt gårdagens bilder och videoklipp. Sen åkte vi ner för det andra bio besöket den här helgen, Orphan blev det. Lite småkonstig film.
Nu ska jag ladda färdigt här sen ska jag sova. Det här veckan har jag bara bebisen, och det ska bli så himla skönt!
natti

bilder fran gardagen.


Väldigt lyckad kväll/natt. Firade S som fyller 21 idag. Orkar inte skriva, ska ut pa lunch. men här kommer lite bilder :)














00.17




Det blev en extra tysk kväll ikväll, tyskt sällskap och tysk restaurang. Maten va faktiskt mitt val för jag va såå sugen på schnitzel. Eftet middagen åkte vi och käkade efterrätt på yoghurtland. Sen premiär för The Ugly Truth, och som vi har väntat. Dom började göra reklam för den i början av året oh va vi har tjatat om att vi vill se den. Nu är den sedd, och jag tycker den va kanon bra ! Kommer till Sverige i slutet av september och den tycker jag ni ska ta och se.



Natti

Fridaynight


Äntligen helg!
Vilken lättnad det är att få lämna barnen till föräldrarna och ha ledigt hela helgen. För dom har inte sagt att jag behöver jobba, inte för jag brukar få jobba helger men det händer ju.
Ikväll ska jag ut och käka med S och H, efter det blir det bio !
Skriver senare, måste få iordning på mitt otroligt fettiga hår.
Ciao

21.02


Efter att jag såg hur Jenny satt och fixade med sin scrapbook till värdfamiljen så vart ju jag såklart sugen på att göra en. Så va nere på stan förut och köpte mig en book. Och nu sitter jag och planerar hur den ska se ut och vilka bilder jag ska framkalla osv..
nej jag har verkligen inte tid att skriva här för ska försöka framkalla bilderna imorgon (kommer jag absolut inte hinna med om jag tänker efter),
men godnatt på er.

what a beautiful day here in Cali


Vaknade vid 9 efter en ganska bra natt, men vaknade ett x antal gånger och hostade o hade mig.
Skypade med Jenny och Elin på förmiddagen, sen tog jag cykeln ner till stranden och låg där några timmar. Och som det ser ut just nu har jag inte lyckats bränna mig idag. kräver nästan en applåd för det. sen åkte jag iväg och åt en sallad till lunch. gå ut och käka med sig själv hemma i Sverige är nåt jag aldrig skulle göra. jag vet inte varför, men jag skulle bara inte det. men här, här gör jag det gärna. men allt är så anorlunda här, finns mycket saker jag gör här som jag aldrig skulle göra hemma. känns lite som om det här är en annan planen. men så vitt jag vet är jag fortfarande kvar på jorden ?

nu ska jag lägga mig och kolla klart på LOST som jag inte orkade igår kväll.



07.59


Godmorgon,

Har vart en lång och jobbigt natt. Känns inte som om jag har sovit nånting.
Som tur är har jag bara bebisen fram till lunch och hon kommer antagligen ta ett två timmars nap,
så jag kan passa på att sova lite jag med.
Hur mår ni?
Nu börjar jag jobba, hörs senare kanske.

22.18


Tog med barnen till stranden imorse. Men det började inge vidare för jag trampade på ett bi och kunde inte gå efter det.
Haha jag måste bara berätta det här för när vi va på väg tillbaka till bilen efter stranden så säger A, - im gonna bring this snake home, och jag bara okey. Sen vänder jag mig om och ser att han håller i värsta stora levande ormen. Och jag får panik och bara skriker. Till slut lägger han ner ormen på marken och den slingrar i väg och A bara står där och är inte ett dugg rädd medans jag står där och skakar. aa men lite kul hade jag åt det efterråt, vem fasiken plockar upp en orm bara sådär.! crazy kid.
Efter jobbet kom H och hämtade upp mig och vi åkte hem till T för en liten hejdå bbq eftersom hon åker hem till på onsdag.
Jag tror inte jag kommer fatta att jag ska åka förens jag verkligen sitter där på planet och lyfter. det känns bara jätte skumt allt. tog ett tag innan jag ens fattade att jag var här. och nu ska jag snart lämna allt.. men den dagen den sorgen.
Tänkte börja test packa nästa vecka och se om jag behöver köpa en ny resväska eller om jag klarar mig med det jag har, vilket jag hoppashoppas på ! men tveksamt


                                                                                                                                        Nya favoriten, Coldplay - Strawberry Swing












Coldplay!


Blev en lunch i Santa Monica igår innan vi drog iväg till LA Galaxy´s hemma arena. Enligt gpsen skulle det ha tagit 25 minuter, det tog 2 timmar. Bilköer överallt !
Konserten drog igång halv 10, och det va otroligt bra! Hade dock sittplatser, ska man på konsert ska man stå framför scenen och hoppa o skutta. Det ger tio gånger mer känsla. Men det va bra iallafall, Coldplay är grymma live.

ska jobba senare, och jag förstår inte varför dom vill att jag ska jobba när jag känner mig sådär. är det inte bättre att jag vilar och blir frisk? blää på det.
ska hoppa in i duschen nu, tjohej











Lördag


Godmorgon!
Godkväll för er där hemma


Ikväll är det äntligen dags för Coldplay! H kommer och hämtar upp mig runt 1, sen ska vi försöka klämma in lite shopping i Santa Monica. Eller jag måste kolla en grej på Zara sen kanske lämna tillbaka en jacka på UrbanOutfitters. Sen såklart en sväng in på HM eftersom vi inte har det här. Vilket är ganska skönt för då uppskattas det mycket mer.
ska ta en dusch nu. hörs imorgon!






organiserar


Efter 3 timmar i sängen började det krypa i kroppen. Så jag började fixa i min lilla walk-in closet. Slängde ut allt och kollade vad jag verkligen inte kommer att ha nytta av längre. Så nu ligger en liten hög här på golvet som ska slängas. Har
lagt i lite i en påse också som jag ska ta med till H imorgon och se om hon vill ha nåt. Känns så onödigt att dra hem massa saker jag vet att jag aldrig kommer använda.
Och alla miljoner pappåsar jag samlat till mig från olika affärer bara för att dom är snygga. Vad tusan ska jag ha dom till? aaa nu är dom väk iallafall.. nu ska jag bara gå igenom en stor hög med papper sen ska jag sätta på en film.
Godnatt

Sjuk!


Jovisst hade jag rätt. Igår vaknade jag upp och mådde skit. Jätte ont i halsen, hosta och min kropp va helt död. Men det va ju bara o jobba iallafall.
Idag har jag inte mått så mycket bättre. Hostan har blivit värre men halsen känns bättre. Så ikväll blir jag sängliggande. Ne ska kolla på bachelorette som visades i början av veckan men jag har inte haft tid och kolla på det.¨
jag skriver nog imorgon innan jag åker ner till LA.


från promenaden här om dagen







09.35


godmorgon mina vänner.

blev väckt av telefonen vid 8 och kunde inte somna om. Så satte mig och kollade på ett avsnitt av LOST. Nu väntar jag på att pappsingen ska komma in på skype så vi kan snacka lite, alldeles för länge sen nu.
Det känns som jag börjar bli sjuk. Sen vi kom hem från Mammoth har jag börjat hosta och jag känner mig allmänt konstig. Men det passar sig inte rikigt nu för i helgen är det fullspeckat schema nere i LA.

ska hoppa in i duschen nu men vi hörs.

Öl kväll .


På tok för mycket öl en sån här måndag kväll. Har vart hemma hos en kompis och ätit chips och spelat beerpong (som vi förävrigt borde spela i sverige). Annars har det inte hänt mycket idag. Jobbat och bebisen har varit på hälsokontroll och går nuförtiden på diet. Amerikanarna är ju för konstiga. Aja inte mycket att göra åt.
Måste sova, hörs imorgon.
Hej


Mammoth pics



 









home sweet home.


back in santa barbara och det känns sååå skönt! Helgen äntligen över och jag har bara roligheter framför mig nu.
Men det va kul och att ha fått sett Mammoth och alla berg, skogar o grejer.
I fredags flyttade vi ut till ett litet hus mitt ute i verkligen ingenstans. Det va berg runt omkring, en jätte fin sjö och massa fiskare.
Va ute på hajk med min värdmamma i lördags, super hett var det! Och inte en vindpust. Sen vid 3 tiden åkte dom iväg på bröllop och några vänner dumpade av sina två barn hos mig. Och senare kom en till liten knorr. Så 5 ungar hade jag. Hade jag inte en aning om att jag skulle ta hand om så jag vart lite putt. Och inget extra betalt vilket gjorde mig ännu mer putt. however, vi lekte hela kvällen. eller dom lekte, jag tittade på.
försökte sova imorse men vaknade vid 7 och tog mig en dusch. sen fick jag skjuts hem av deras brittiska kompis som jag inte kommer ihåg namnet på. så där satt vi i hans convertible med taket nere i 50 graders värme i 60 mil. ah det va inte riktigt så hett hela tiden, men halva tiden. 

nej nu ska jag ta ut hunden på en promenix, seya

Bloggning fran Mammoth


Sitter har pa varat hotellrum och har utsikt over bergen. Sa otroligt fint har uppe. Kanns inte som jag ar i Cali langre. Kanns lite mer som alperna, inte for jag vart dar men jag kan tanka mig. Pa vintern ar det har en jatte kand skidort, men nu pa sommartid ar det ganska folkdott.
Idag har vi vart ute pa hajk. Sa otroligt fint med alla bergen med lite sno pa topparna och sen sjoarna. Och alla granar!! Jag saknar granarna. Har kryllar det av dom. Och inte en enda palm! Luften har ar sa annorlunda an vad jag ar van vid. Jag kan antligen andas! Soderut ar det bara fullt med avgaser och skit.
Familjen ar ivag och ater middag med brudparet som ska gifta sig pa lordag (anledningen varfor vi ar har). 

Nu ska jag forsoka zappa mig egenom alla trehundra kanaler och se om jag hittar nat att kolla pa. 
Imorgon flyttar vi ut till ett hus vid en sjo. Ska bli mysigt

Ciao

 

21.05


Nyduschad, färdig packad och nu ligger jag nedstoppad under täcket. Imorgon åker jag med värdfamiljen upp till Mammoth i 5 dagar. Försöker tänka jätte positivt just nu för jag vill veeeeeeeerkligen inte åka! Att spendera så många dagar i rad med dom känns bara jätte jobbigt.
bara 6 veckor kvar, bara 6 veckor kvar, bara 6 veckor kvar, bara 6 veckor kvar....

Dagen annars idag har bara varit seg och jag har varit jätte trött. Kollade på direktsändingen av MJ:s minnes ceremoni, va ju så man skvätte en o annan tår.

men nej nu måste jag hinna kolla på bachelorette inna jag somnar !
Tar inte med mig datorn så vi hörs på söndag! Ha en fortsatt bra vecka,
Ciao !




sverigebesök!


Efter en otroligt lang och trakig jobbdag tog jag cykeln ner på stan och motte upp Evelina och Anna.
Tog dom till mitt favorit stalle och kakade mat. Satt där nagra timmar och nu har jag precis kommit hem.
Imorgon aker dom vidare norrut och mitt liv fortsätter i den vanliga stilen.
godnatt



Tomatfejs!


Är precis vad jag har fått av dagens solande, eller aah den vänstra halvan iallafall. Och jag som verkligen försökte hålla framsidan av kroppen borta från solen för brände upp hela bröstet igår. Aja det hör väl till sommaren.
Nu på kvällen gjorde jag och H tonfiskmackor och kollade på when Harry met Sally.
Ny vecka,  nya tag. Den här veckan kommer bli jobbigare än vanligt, men den är nog över lika snabbt. För veckorna bara ryker iväg!
Imorgon kommer det Hallsbergsbesök hit, Evelina och Anna som är ute på jorden runt kommer förbi SB påvägen upp till SF.. Kul och få se lite ansikten man känner igen :)

ska försöka komma isäng snart, hejpåer

nattbloggning


Mitt första riktiga 4th of July firande. Blev inte som tänkt men har haft en riktigt mysig dag. Satt hemma hos S och solade, sen in i bubbelbadet. Satt där i flera timmar, beställde pizza och bara njöt. När vi såg ut som russin gick vi upp och fixade till oss lite. Sen ner på stan och käkade frozen yoghurt, och sen till beachen där hela Santa Barbaras befolkning samlats för att se fyrverkerierna och lyssna på den Amerikanska nationalsången.
Efter det va klart åkte vi hem. Alla va trötta sen gårdagen så vi beslöt oss för att åka hem var o än till sitt.
nu ska jag sova så nattinatti

   

4th of July.


Independence Day här i USA idag. Och det ska ju självklart firas. Ikväll blir det alkohol och fyrverkerier. Men nu ska jag snart iväg till S och sola och bada bubbelbad!

Gårdagen vart lyckad fram tills vi stog i kön till en club och hälften av oss kom in för vakterna va tydligen stenhårda igårkväll. Åkte och käkade skräpmat istället och sen hem till S och badade bubbelbad igen, hela natta lång.

Ska fortsätta med det jag höll på med, happy 4th of july!

   

 


Hot tub time!


Äntligen helg!
Väskan packad nu väntar jag bara på att S ska komma och hämta mig sen ska vi hem till Sabi på förfest och bada hot tub med utsikt över havet. Kan det bli mycket bättre? Plus att det är super väder!
Hörs imorgon,


underbara väder!


Tänk vad glad man blir av att få ha så fint väder! Fick inte njuta av det lika mycket som jag hade velat idag, men men. Förhoppningsvis håller det i sig till helgen så man kan glassa på stranden.
Klockan va nästan 1 när jag fick sluta jobba idag. Så nu kan dom inte använda mig ihelgen för nu har jag jobbat mina 45 timmar.
Efter jag slutat så tog jag mig en lång och härlig dusch, sen kom H och hämtade mig och vi åkte ner på stan. forever 21 har öppnat här så vi va tvungna att checka in det. Hittade faktiskt ingenting direkt, men det va väl lika bra det eftersom jag ska spara pengar nu !
Sen tog vi oss en lunch på ett ställe vi aldrig testat förut, åt en BBQ chicken sallad. Smaskens, men stark som tusan!  Senare skulle H jobba och jag tog en promenad hem.

nu har jag huvudvärk och ska ligga i sängen tills det är sovdags.
seeeyaa

  


Jobb på min lediga onsdag.


Då fick man gå upp med tuppen idag igen då. Mina värdföräldrar har sovit borta inatt för att dom firar 5 år som gifta. Men min värdmammas syster har varit här under natten men va tvungen att fixa lite saker nu på förmiddagen. Så hon lämnade alla barnen här (plus hennes dotter och en kusin som hälsar på). Fullt hus med andra ord.
Får hoppas hon är tillbaka ganska snart för jag behöver en dusch! Sen måste jag ner till banken och fixa lite.
Men vi hörs kanske senare
Ciao !


23.00



Godkväller.
Idag slog jag rekord i läsare, hihi. Men det är alltid kul ! Så fortsätt i den stilen

Ikväll va jag och mina girls och kollade på my sister´s keeper (premiär i sverige i sept) med bla Cameron Diaz. Dramafilm om döden, cancer och kärlek. Otroligt bra, och jag tror nog hela biosalongen snyftade sig igenom filmen. Den måste ni faktiskt se.
Efter filmen va vi vrål hungriga så då fick det bli lite käk på California pasta, blev en kyckling sandwich för min del.


Läste i tidningen förut om att Michael Jacksons kropp ska föras på torsdag upp till hans Neverland Ranch här utanför SB och sen på fredagen ska kistan vara öppen för allmänheten. Så att alla fansen får en chans att säga hejdå. Vet inte riktigt vad jag ville med det här, men jag tycker det bara är lite konstigt. Flera hundra tusen kommer att befinna sig på hans ranch på fredag för att se han död! Undra om han själv hade velat det ?!  Begrav han bara för tusan!

Michael Jackson - Man in the mirror


RSS 2.0