Vegas baby!


Back in Cali efter en superkul helg i Vegas. Åkte upp i fredags eftermiddag, och eftersom det var storhelg och alla ska ut och åka så vart vi fast i trafiken i några timmar. Så det tog 9 timmar att komma dit, skulle ha tagit 5,5. Så det blev inget party när vi kom fram, vi slocknade på engång.
Lördagen låg vi vid poolen några timmar innan vi drog ut på vegas blvd. Otroligt varmt o kvavt o äckligt!! Så vi försökte hålla oss inne på mallen eller på hotellen. På kvällen drog vi ut på en club. En snubbe som vi träffade tidigare på dagen skrev upp oss på VIP listan. Men det va inge vidare där inne, och skoskav hade vi så det blev inge dansa.
Söndagen blev det ligga vid poolen igen. Jobba på brännan lite :) Sen ut på stan för lite shopping. På kvällen gick vi ut med lite grabbs från San Diego. Gambling och margaritas blev det! Mycket trevligt. Kvällen avslutasdes på mcdonalds.
Och hur fint det än är med högklackat så förstår inte jag hur folk kan gå i det utan att få ont! Mina fötter är helt blåslagna, kan knappt gå idag.
Måndagen var det utcheckning vid 11. Så checkade ut sen la vi oss vi poolen. När vi va klara att åka vid 1 så självklart startade inte bilen. Men fick hjälp av en snubbe som tur va. Sen åkte vi till en mack för att tanka, stängde av bilen, och när vi skulle starta den så startade den inte igen! typiskt. Fick hjälp igen. Sen kunde vi äntligen komma därifrån. Straxt när vi kommer utan för vegas så börjar bilköerna! oh herregud. Aldrig sett så mycket bilar. Och köerna va flera mil långa. Smarta som vi var körde vi in på ett outlet för vi såg en starbucks skylt. Tog oss 1,5 tim att köpa kaffet och komma ut därifrån. Och kaffet va inte ens gott. Sen ännu mer bilkö, va hemma 10 timmar senare.
I stora drag, en mycket bra helg! Ska troligtvis tillbaka i juli när S fyller 21! :)

Hoppas ni haft en bra helg !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0